Kako da besplatno hostujete svoj sajt u Srbiji?
Besplatan Hosting Srbija

Kako da besplatno hostujete svoj sajt u Srbiji?

Prvi Hosting je odlučio da se pridruži retkoj grupi hostera koja nudi besplatan hosting za sajtove u Srbiji. Naši besplatni hosting paketi ne sadrže reklame, popup prozore ili bilo šta slično i ne postoje nikakvi dodatni skriveni troškovi.

Kako do besplatnog hostinga?

Pre svega, besplatan hosting je namenjen organizatorima humanitarnih akcija i udruženjima, udruženjima građana, đacim i studentima. Takođe, neprofitabilne organizacije, hobi udruženja, gejming klanovi i sajtovi sa unikatnim sadržajem i tekstovima mogu dobiti besplatan hosting na poklon.

Dakle, ukoliko želite besplatan hosting, sve što je potrebno jeste da posetite stranicu Besplatan (free) hosting i izvršite porudžbinu koja iznosi 0 (nula) dinara. Prilikom poručivanja potrebno je da se registrujete kao biste dobili pristup stranici Moj nalog. Ovo je zaista neophodno kako bismo mogli da imamo komunikaciju i način na koji Vam možemo poslati podatke o hosting nalogu. U okviru stranice Moj nalog možete otvoriti tikete za tehničku podršu i imati uvid u celokupnu prepisku sa nama. Možete promeniti lozinku za kontrolni panel ili naručiti neku plaćenu uslugu.

Affiliate sistem

Takođe, svi registrovani članovi mogu koristiti naš Affiliate sistem i zaraditi tako što ćete nas preporučiti. Affiliate sistem omogućava postavljanje linkova u kod Vašeg sajta preko kojem možete zaraditi dovođenjem novih korisnika na naš servis.

Serveri i kontrolni panel?

Serveri koji pokreću besplatan hosting su Xeon serveri sa 128Gb rama i SSD NVMe diskovima. Dakle, sve će raditi brzo i profesionalno.

Besplatni sajtovi nemaju cPanel već koriste open-source platformu ISPCOFIG3. U okviru ovog panela možete upravljati svojim besplatnih hosting nalogom, koristiti FTP, DNS i ostalo.

Kako mogu da postavim svoj .com ili .rs domen na moj besplatni hosting?

Ukoliko posebujete sopstveni TLD domen tipa .com, .net, .rs ili neki drugi, potrebno je da izmenite nameservere za njega i upišete ns1.prvihosting.com i ns2.prvihosting.com, zatim otvorite tiket i pošaljete zahtev za parkiranje ili postavku domena sa nazivom Vašeg domena. Nakon prijema tiketa, mi ćemo napraviti DNS zapise i obavestiti Vas o svemu.

Napomena: Ukoliko nemate svoj TLD domen, prilikom poručivanja napravićemo Vam poddomen koji možete izabrati prilikom naručivanja.

Kako mogu da Vam se zahvalim za besplatan hosting?

Možete postatiti link Powered by Hosting Srbija sa linkom na naš sajt. Možete postaviti i naš baner ukoliko to želite, ali ovo je krajnje opciono.

Drugi način je preporuka naših usluga i deljenje naše stranice na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Twitter i tako dalje.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi besplatnog hostinga, napišite nam tiket ili nas pitajte putem Live Chat-a u desnom donjem uglu.

Podelite Vaše utiske

Ostvarite 15% popusta na sve Radio streaming pakete uz promo kod "pokreniradio"Pogledaj ponudu
+