Kako da naručim hosting? Štampaj

  • hosting, pitanja i odgovori, kako naruciti
  • 0

Ukoliko Vam se dopala naša hosting ponuda i želite da naručite hosting paket, evo kako to možete uraditi.

Sve narudžbine za hosting vrše se putem sajta. Kada pronađete paket koji želite da kupiti, kliknite na opciju "naručite" pored naziva paketa.

Prvi korak je izbor domena

Proveru dostupnosti domena možete uraditi i na prvom koraku za poručivanje. Nakon unosa domena, sistem će proveriti zauzeće i ukoliko je domen slobodan, sledi potvrda izbora i prelazak na sledeći korak.

Pored izbora registracije novod domena pri prvom koraku, možete se opredeliti i za transfer domena kao i za opciju "Imam već registrovan domen i izmeniću nameservere". Ova treća opcija odnosi se na one koji već imaju registrovan domen na drugom mestu. Ukoliko već posedujete domen, potrebno je da isti napišete u polje za izbor domena i odaberete ovu opciju.

Sledeći korak je potvrda izbora paketa i izbor ponuđenih dodataka koji su dostupni uz paket. Ovi dodaci nisu obavezni i ne morate ih naručiti ukoliko smatrate da Vam nisu potrebni. Dodatke uvek možete poručiti sa stranice Moj nalog, kasnije.

Kada se odlučite da je izabrani paket onaj pravi za Vas, kliknite na opciju "Nastavi" i na sledećoj stranici ispod pregleda porudžbine unesite Vaše podatke.

Vaši podaci moraju biti tačni jer će isti biti korišćeni za registraciju domena i garanciju pružanja usluga.

Posle unosa podatak i uspešne registracije, podatke za uplatu kao i potvrdu registracije ćete primiti na email.

Nakon prijema Vaše uplate, hosting paket će biti aktiviran automatski, a domen će biti registrovan u roku o nekoliko časova u zavisnosti od vremena potrebnog za propagaciju na internetu.


Da li je bilo od pomoći?

« Nazad