Ubrzajte Vaš sajt

Mi ćemo optimizovati Vaš sajt za brzinu, ostvarićete više poseta i prodaja i bolju poziciju na Google pretrazi

Brzina učitavanja sajta postala je veoma bitan faktor. Statistika kaže da većina posetioca neće čekati na spore sajtove i ako se stranica ne učita za 4 sekunde, korisnici će je napustiti.


Kako biste izbegli ovaj scenario, usluga optimizacije brzine sajta je prava stvar. Taakođe, brzina učitavanja sajta je i faktor za rangiranje na Google pretrazi, tako da je brzina sajta ključna stvar.

Šta obuhvata Optimizacija brzine

Optimizacija brzine obuhvata sve potrebne radnje na sajtu kako bi isti bio što bolje optimizovan i kako bi se učitavao brže.

Ova usluga obuhvata podešavanje keširanja i minifikovanja koda. Uklanjanje dela koda koji se ne koristi, optimizacija sadržaja stranica, optimizacija slika i fajlova.

Cena Optimizacije brzine učitavanja sajta

koliko košta optimizacija brzine

Cena optimizacija brzine učitavanja sajta iznosi 8.000 dinara i plaća se jednokratno. Nakon optimizacije za brzinu dobićete i izveštaj o pruženim uslugama optimizacije kao i rezultate pre i posle same optimizacije.

Naručite optimizaciju brzine

Ukoliko ste pogledali našu ponudu i želite da naručite optimizaciju brzine, kliknite na dugme ispod, unesite potrebne podatke i izvršite porudžbinu.

NARUČITE