Izrada online prodavnica i shop-ova

Pravimo super dizajnirane, moderne i kompletne online prodavnice po sistemu ključ u ruke

Prodaja putem interneta postaje sve popularnija i ako se bavite trgovinom, svojim kupcima morate ponuditi i opciju online naručivanja i prodaje. Mi pravimo kompletne online prodavnice po sistemu ključ u ruke. Online prodavnice koje pravimo bazirane su na WooCommerce dodatku koju pokreće velik procenat vodećih online prodavnica kod nas i u svetu.


Šta je to WooCommerce

WooCommerce je dodatak za WordPress koji ga pretvara u pravu online prodavnicu. U okviru WooCommerce-a postoje sve potrebne opcije za upravljanje online prodajom. Možete dodavati proizvode i kategorije, cene i opise. Možete ažurirati proizvode i cene, ubaciti slike i video zapise i mnogo toga. Pored ostalog, WooCommerce omogućava i vođenje evidencije o porudžbinama, stanju robe i zalihama kao i ceo proces oko slanja računa i plaćanja.

U okviru usluge dizajniranja i izrade online prodavnice, kupac dobija hosting i domen za prvu godinu u okviru cene sajta, osnovnu SEO optimizaciju i podršku dostupnu 24/7.

Šta dobijam u okviru online prodavnice?

Dobijate jedno moderno rešenje za internet prodaju. Dakle, za Vas ćemo napraviti lep i funcionalan sajt sa integrisanom online prodavnicom. Na stranicama prodavnice biće prikazani proizvodi sa slikom i cenom.

Posetici Vašeg sajta moći će da naručuju proizvode, odnosno da ih dodaju u korpu za kupovinu. Na stranici za potvrdu porudžbine korisnici će se registrovati i uneti svoje podatke.

Prodavnice koje radimo koriste responsive tehnologiju i prilagođene su za prikaz na desktop računarima, tabletima i mobilnim telefonima.

Proizvodi u Vašoj online prodavnici biće razvrstani u kategorije. Na stranicama prodavnice korisnici će moći da pretražuju proizvode po ceni (od najniže do najviše), boji, veličini ili brendu.

U okviru svog naloga na Vašem sajtu, Vaši kupci će moći da vide sve porudžbine koje su napravili do sada i da dodaju nove bez ponovnog unosa podataka, budući da su podaci već prisutni u sistemu.

Sistem omogućuje i dodavanje "promo" kodova za popuste, unos istaknutih proizvoda i još mnogo toga.

U okviru admin dela sajta, moći ćete da vidite sve porudžbine, promet, stanje na zalihama, broj prodaja, plaćene i neplaćene račune itd.

Sistem će slati email-ove sa porudžbenicom i podacima za uplatu krajnjim kupcima, a postoji mogućnost i ubacivanja sistema za naplatu putem kartica ili PayPal-a.

Vaša online prodavnica dolazi sa osnovnom SEO optimizacijom i optimizacijom za brzinu. Poseban fokus stavljamo upravo na brzinu sajta, odnosno prodavnice.

Broj proizvoda koji Vaša prodavnica može imati nije ograničen. Mi unosimo do 50 proizvoda u okviru cene izrade internet prodanice, ostale proizvode možete uneti sami, brzo i jednostavno.

Stojimo iza svega što napravimo. Pružićemo Vam podršku i odgovore na sva pitanja. Takođe, na raspolaganju su i video tutoriali pomoću kojih ćete naučiti kako da upravljate online prodavnicom, kako se unose proizvodi i slično.

Cena izrade internet prodavnice

saznajte koliko košta izrada internet prodavnice

Izrada internet prodavnice bazirane na WooCommerce-u iznosi 50.000 dinara. U ovu cenu uključen je i hosting paket Woo Presta i registracija domena u periodu od jedne (prve) godine.


Ova cena odnosi se na izradu sajta i sve osnovne funcionalnosti koje dolaze u okviru online shop-a.

Unos do 50 proizvoda uključen je u cenu.

Naručite izradu online prodavnice

Ukoliko ste pogledali našu ponudu i želite da naručite izradu online prodanice, kliknite na dugme ispod i unesite potrebne podatke i izvršite porudžbinu.

KONTAKTIRAJTE NAS