Kako generisati opštu uplatnicu u PDF formatu za WooCommerce

Kako generisati opštu uplatnicu u PDF formatu za WooCommerce

Ukoliko posedujete WooCommerce internet prodavnicu koja prodaje robu u Srbiji i želite da svojim kupcima automatski pošaljete opštu uplatnicu u PDF-u na email, evo rešenja.

Wooplatnica – Opšta uplatnica za WooCommece

Wooplatnica je domaći plugin za WordPress koji rešava ovaj problem. Uz pomoć Wooplatnice Vaš WooCommerce sajt će automatski generisati opšte uplatnice i slati ih Vašim kupcima putem emaila nakon izvršene porudžbine. Plugin je kompatibilan sa poslednjom verzijom WordPress-a i redovno se ažurira.

Wooplatnica

Dakle, plugin će koristiti podatke koje Vaši kupci unesi prilikom poručivanje robe ili usluga. Nakon toga, plugin će kreirati PDF uplatnicu i popuniti sve potrebne podatke kao što su ime i prezime, adresa, svrha uplate, broj računa i iznos. Takođe, korisniku će biti poslat email sa prikačenom opštom uplatnicom u PDF formatu.

Kako instalirati Wooplatnicu?

Posetite stranicu WP admin -> Dodaci -> Dodaj novi. U polje za pretragu sa desne strane unesite Wooplatnica, sačekajte rezultate pretrage i nakon što se plugin pojavi na listi, kliknite na Postavi sada i instalirajte i aktivirajte.

Instalacija Wooplatnice

Nakon instalacije, posetite stranicu WooCommerce -> Podešavanja. Ovde kliknite na tab „Plaćanje“ i u listi dostupnih sistema za plaćanje videćete Opštu uplatnicu.

Wooplatnica podešavanje

Posle aktivacije kliknite na opciju „Podesi“ i na ovoj stranici izmenite podatke o primaocu uplate sa Vašim podacima. Takođe, možete i korigovati tekst koji stoji ispred broja ralžčuna u rubrici „Svrha uplate“.

Kada sve podesite snimite izmene i Vaš WooCommerce shop će slati opšte uplatnice u PDF formatu, svim kupcima koji se opredele za plaćanje putem računa.

Zaključak

Wooplatnica je vrlo praktično rešenje za automatizaciju prijema uplata putem tekućeg računa. Uz pomoć ovog sjajnog domaćeg plugina, Vaši kupci će moći da preuzmu unapred popunjenu opštu uplatnicu u PDF formatu, da je odštampaju i uplate u banci ili pošti.

Podelite Vaše utiske

Ostvarite 15% popusta na sve Radio streaming pakete uz promo kod "pokreniradio"Pogledaj ponudu
+